Δεν εξελίχθηκε όπως κι ο ίδιος θα περίμενε η «περιπέτειά» του στην Ιταλία. Ο Σίμον Πόουλσεν αποχώρησε απ’ την Σαμπντόρια, ύστερα από 1,5 χρόνο όπου δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις ανάγκες και επέστρεψε στην Άλκμααρ.

Ο ολλανδικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δανού αμυντικού, που επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε για πέντε συνεχόμενα χρόνια (2007-2012).

Στην πρώτη του χρονιά στην Ιταλία, ο 27χρονος άσος είχε μόλις επτά συμμετοχές, ενώ φέτος δεν έπαιξε καθόλου. Ελπίζει πλέον να ξαναπάρει τα πάνω της η καριέρα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ