Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών στο Καρπενήσι. Το μεσημέρι της Τρίτης, η «επίσημη αγαπημένη» επέστρεψε στην Αθήνα για να συνεχίσει στην πρωτεύουσα τις προπονήσεις ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Ο Κώστας Μίσσας έδωσε ρεπό για σήμερα το απόγευμα και την Τετάρτη, προκειμένου οι διεθνείς να «αποφορτιστούν» και να… γεμίσουν μπαταρίες. Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το νέο «ραντεβού» παικτών και τεχνικού τιμ στο ΟΑΚΑ, όπου άπαντες θα είναι διαθέσιμοι.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι