Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην Ευρώπη η Ουτρέχτη! Η ομάδα του Τεν Χαγκ πραγματοποίησε… τρελή ανατροπή, καθώς ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς κόντρα στην Άλκμααρ (3-0) και πήρε στα πέναλτι το εισιτήριο για το Europa League.

Ο Γιάνσεν στο 12ο λεπτό πήρε το ριμπάουντ από την εκτέλεση φάουλ του Λαμπιάντ και άνοιξε το σκορ, για να έρθει ένα τέταρτο αργότερα ο Χόλερ και με κοντινό σουτ να γράψει το 2-0 και να βάλει… φωτιά στο ματς. Η Άλκμααρ παρά το αρχικό σοκ έδειξε να συνέρχεται, ισορρόπησε και κράταγε το σκορ σε αυτό το επίπεδο, έχοντας προίκα το 3-0 του πρώτου ματς.

Ωστόσο, η αποβολή του Λούκασεν στο 67ο λεπτό τους χάλασε τα σχέδια! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κερκ στο 82ο λεπτό έκανε από κοντά το 3-0 και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί δεν υπήρξε νικητής, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι. Οι παίκτες της Ουτρέχτης ήταν πιο ψύχραιμοι και επικράτησαν με 4-3 στην… ρώσικη ρουλέτα. Μοιραίοι για την Άλκμααρ ο Έλληνας ομογενής Παντελεήμων Χατζηδιάκος, που έχασε το πρώτο πέναλτι και ο Βαν Όβερεμ που αστόχησε στο τρίτο.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube