Επί 1,5 χρόνο δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ λόγω οικονομικής στενότητας, παρόλ' αυτά όμως είχε κανονικά ρεύμα. Ο λόγος για τον συνταξιούχο Δημήτρη Ροβερτάκη, ο οποίος κατηγορείται ότι «έκλεβε» συστηματικά ρεύμα από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού γι΄αυτό και έσπευσε στο σπίτι του στα Καμίνια κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να του ξηλώσει το ρολόι.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε κατηγορία και μιλώντας στο protothema.gr εξηγεί ότι δεν είναι σε θέση να πληρώσει το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί ύψους 20.000 ευρώ.

Ο συνταξιούχους υποστηρίζει ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο ζει έναν εφιάλτη καθώς όπως σημειώνει λόγω της περικοπής στη σύνταξη του δεν να μπορεί να ανταπεξέλθει στις βασικές του υποχρεώσεις.

«Είχα να πληρώσω ενάμιση χρόνο λογαριασμό στη Δ.Ε.Η. όμως τελικά έκανα διακανονισμό. Δεν μου φτάνουν τα χρήματα από τη σύνταξη. Αυτή τη στιγμή μού έχουν επιβάλει πρόστιμο της τάξεως των 20.000 €. Πού να βρω τα χρήματα για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε αυτήν την παράλογη απαίτησή τους; Βρίσκομαι σε ένα σπίτι, όπου ζούμε πολλά άτομα και δίνω αγώνα για να μπορέσουν να επιβιώσουν όλοι. Δεν είχα ρεύμα για να ζεστάνω γάλα και να ταΐσουμε τα εγγόνια μου. Είναι παράλογες οι κατηγορίες. Εγώ δεν έκλεψα ποτέ ρεύμα από τη Δ.Ε.Η.Ουδέποτε παραβίασα το οτιδήποτε. Θα τα πούμε στα δικαστήρια τις επόμενες ημέρες», λέει στο protothema.gr o κ. Ροβερτάκης.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας, πέθανε ο Σταύρος Πετρακόπουλος

Κραν Μοντανά: «Η αστυνομία δεν με άφηνε να περάσω», δήλωσε ο αδερφός της 15χρονης Ελληνίδας

Καιρός: Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2026

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Αγνοείται 15χρονη ελληνικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Ελβετίας