Οι τρεις, ο Σα και ο Πέδρο Μαρτίνς…

Με την παρουσία του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός φτάνει τις 20 στον πάγκο των Πειραιωτών σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο έχει πλέον όσες και ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ως εκ τούτου έχουν περισσότερα αυτήν τη στιγμή μόνο ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος μετρά 22, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που είναι στα 36.

Παράλληλα, οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε και Ντάνιελ Ποντένσε μένουν για πρώτη φορά εκτός ενδεκάδας από την αρχή της σεζόν. Μπήκε τέλος στο σερί 12 αγώνων που είχαν και πλέον ο μοναδικός παίκτης που έχει αγωνιστεί και στα 13 ματς των «ερυθρόλευκων» είναι ο Ζοσέ Σα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!