Μετά από μια χθεσινή μέρα που περιλάμβανε ξύπνημα από τα χαράματα και ένα μακρινό και δύσκολο ταξίδι, η Εθνική στρώνεται και πάλι στη δουλειά εν όψει της αναμέτρησης με την Εσθονία τη Δευτέρα (19:00), που ολοκληρώνει και την πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η ελληνική ομάδα, που έκανε το 5/5 στο Τελ Αβίβ απέναντι στο Ισραήλ την Πέμπτη, έκανε το πρωί του Σαββάτου την πρώτη της προπόνηση στο Ταλίν και τη σύγχρονη «Saku Arena» (10.000 θεατών).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος περιμένει να δει αν οι Γιάννης Αθηναίου (σφίξιμο στη γάμπα) και Λίνος Χρυσικόπουλος (ενοχλήσεις στον ώμο) θα είναι διαθέσιμοι ή θα έχει στη δωδεκάδα όλους τους υπόλοιπους.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»