Ο Αργεντινός επιθετικός των «πολιτών» ακολούθησε την αντεπίθεση που έβγαλε ο Σανέ, με τον Γερμανό να κοντράρεται και τον Κουν να εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να βρεθεί σε θέση βολής και να νικήσει τον Ρέινα γράφοντας προσωρινά το 3-2 (τελικό 4-2 με γκολ του Στέρλινγκ).

Εδώ και καιρό αναζητούσε το γκολ με το οποίο θα ξεπερνούσε την επίδοση του Έρικ Μπρουκ στα 177 τέρματα με τον σύλλογο του Μάντσεστερ, όμως δεν το είχε καταφέρει. Πλέον, έπειτα από 77 χρόνια, έχει καταγραφεί νέα κορυφαία επίδοση στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για το κλαμπ, με τα 178 γκολ του Αγουέρο.

Μετά το ματς με τη Νάπολι, ο στράικερ της Σίτι υποσχέθηκε πως θα δώσει τη φανέλα του στον μικρό του γιο, τον Μπέντζαμιν, ο οποίος έχει παππού τον... Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και νονό τον Λιονέλ Μέσι!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!