Τα δυσάρεστα -αν και αναμενόμενα- μελλούμενα από το στόμα του Ανδρέα Δημητρέλου έμαθαν την Τρίτη οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στον ίδιο χώρο που νωρίτερα έγινε η Γενική Συνέλευση όπου δρομολογήθηκε οριστικά η εκκαθάριση της ΠΑΕ, ο πρόεδρος επιβεβαίωσε στους εργαζομένους ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί τους.

Δεδομένου, δε, ότι τα ταμεία είναι άδεια, τους ανέφερε πως δεν υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής των οφειλομένων ή καταβολής αποζημιώσεων.

Όσο για τους προπονητές των ακαδημιών, που αντιμετωπίζουν παρόμοιας φύσης προβλήματα, ο Δημητρέλος θα έχει συνάντηση το πρωί της Τετάρτης μαζί τους για να τους ενημερώσει για τα δεδομένα και στις δικές τους περιπτώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

TAGS: A.E.K.