• Είναι θέμα χρόνου να γνωστοποιηθεί και επίσημα αφενός μεν το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, αφετέρου δε η συνεργασία του με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εξελίξεις για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει μέσα στην ημέρα.

• Απλά η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ επιβεβαιώνεται κι από τον ισπανικό Τύπο και δη από την πιο σημαντική εφημερίδα της χώρας των Βάσκων, την Diariovasco. Κι έχει σημασία αυτό, γιατί ο Μεντιλίμπαρ είναι Βάσκος, όπως επίσης στους Βάσκους της Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν θρύλος ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς…

• Όπως γράφει λοιπόν και η diariovasco στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο Μεντιλίμπαρ είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού. Ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ είναι, «πρώτη κίνηση Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό, νέος προπονητής ο Μεντιλίμπαρ».

«Οι δύο πλευρές, ο σύλλογος κι ο προπονητής, έχουν έρθει σε συμφωνία, που απλά πρέπει να επισημοποιηθεί», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, που τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα είναι η πρώτη ομάδα του Μεντιλίμπαρ εκτός Ισπανίας, καθώς μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει δουλέψει σε 11 ισπανικούς συλλόγους, με τελευταία τη Σεβίλλη, με την οποία και κατέκτησε το Γiουρόπα Λιγκ τον περασμένο Μάιο.

• Το πρωί ο Γιάννης Βρέντζος πήγε στο Ρέντη κι ενημέρωσε κι επίσημα τον Κάρλος Καρβαλιάλ για τη λήξη της συνεργασίας του, δύο μήνες αφότου είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποστολόπουλος: Και με 15 επεμβάσεις και με «μπούκες» και με σουτ στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό

Οι τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού επί ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν τον ίδιο παρονομαστή!

Ο Ολυμπιακός 3 σερί ήττες στο Καραϊσκάκη δεν είχε ποτέ μέχρι στιγμής από την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Από τον Ιμπόρα στον Έσε και τον Καρβάλιο και από τον Ρέτσο στον Ρόντινεϊ και τον Κάρμο!

Ο Μεντιλίμπαρ είπε χθες στην Τούμπα την κουβέντα-κλειδί για τον Ολυμπιακό…

Σφυρίζει απόψε τον Ολυμπιακό ο Ντελαζό του Άρης-ΠΑΟΚ 0-1 και του πέναλτι στο Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ. Και σφυρίζει με την ΑΕΚ...

Ολυμπιακός: Μία υπόκλιση στον Μεντιλίμπαρ

Και η Κ19 του Ολυμπιακού Ιταλούς κέρδισε και πήρε το ευρωπαϊκό…

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει απόψε καλύτερα απ' ό,τι και στο 4-2!

Ολυμπιακός: Οιωνός πρόκρισης οι μόλις τέσσερις ανατροπές στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης και ο τρόπος που έγιναν!