Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε της Μπράγκα στο «Μονουμεντάλ» 4-3 στα πέναλτι (κ.α. 1-1) στον δεύτερο ημιτελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Πόρτο το ερχόμενο Σάββατο στην προσπάθεια να σώσει τη χαμένη χρονιά στην Primeira Lega και να κατακτήσει έναν τίτλο, αφήνοντας τη φιναλίστ του Europa League του 2011 στη διεκδίκηση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε ένα ενδιαφέρον και δραματικό ματς, ο Ντιέγκο Σόουζα έκανε το 1-0 στο 3’ και ισοφάρισε ο Κοάτες στο 37’. Στη διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας», ο Τζέφερσον έδωσε τη νίκη στα «λιοντάρια».


ΜΠΡΑΓΚΑ: Μαραφόνα, Μαρσέλο Γκοϊάνο, Μπρούνο Βιάνα, Ραούλ Σίλβα, Σεκέιρα (72' Μουρίλο), Ζοάο Νοβάις (84' Ρικάρντο Όρτα), Εσγκάιο, Κλαντεμίρ, Ρικάρντο, Ουίλσον Εντουάρντο (63' Παουλίνιο), Ντιέγκο Σόουζα

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρενάν Ριμπέιρο, Ριστόφσκι, Κοάτες, Ματιέ (46' Αντρέ Πίντο), Ακούνια (81' Τζέφερσον), Μπρούνο Φερνάντες, Γκούντελι, Ουέντελ, Ραφίνια, Νάνι, Λουίς Φελίπε (69' Ντοστ)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube