«Τρένο» για την επιστροφή στα «σαλόνια» συνεχίζει ο ΟΦΗ!

Αν και οι «μελανόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ στο…3’, στη συνέχεια έφεραν τα πάνω-κάτω στο «Γεντί Κουλέ», επικρατώντας με το «χορταστικό» 4-2 του Εργοτέλη.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή (σε... συγκατοίκηση με τον Άρη) και στο +10 από την τρίτη Παναχαϊκή (παίζει αύριο με τη Δόξα Δράμας).

Μνημειώδης η εκκίνηση της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να… παγώνουν το γήπεδο με δύο τέρματα στο πρώτο τρίλεπτο! Ο Κάιπερς πέτυχε το 14ο φετινό γκολ του, ανοίγοντας το σκορ στο 2’, ενώ στο… καπάκια ο Σταματάκος βρήκε εξίσου δίχτυα, βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στον ΟΦΗ. Κι όμως… Με τη συμπλήρωση 5’(!), οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν με τον Κουτσιανικούλη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 18’ ισοφάρισε, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ».

Μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, χάθηκαν… απίστευτα πολλές μεγάλες ευκαιρίες, κυρίως από την μεριά του ΟΦΗ που θα μπορούσε… εύκολα να είχε ανατρέψει πρόωρα τα δεδομένα. Τελικά, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 52’ για να… επιστρέψει οριστικά η ομάδα του Παπαδόπουλου. Μετά από ωραία μπαλιά του εξαιρετικού Λεάλ, ο Ντίνας εκτέλεσε υποδειγματικά από πλάγια θέση και διαμόρφωσε το 3-2. Ο ρυθμός παρέμενε σε εξαιρετικά επίπεδα, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, αλλά τον ΟΦΗ να κλειδώνει το τρίποντο στο 72’, όταν ο Λεάλ βρήκε δίχτυα και «σφράγισε» την εντυπωσιακή εμφάνισή του. Ως το τέλος δεν άλλαξε τίποτα άλλο, πέραν των αριθμητικών ισορροπιών, αφού στο 76'’αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βογιατζής του Εργοτέλη.



ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μονιάκης (47' Κοιλιάρας), Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας (83' Περογαμβράκης), Λεάλ (75' Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Μάνος.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Πάτας, Τσέλιος, Μπουρσέλης (82' Κούρτι), Μπουτσάκης (72' Ιατρούδης), Έφορντ (58' Βογιατζής), Σταματάκος, Κάιπερς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 24/3

Σπάρτη-Βέροια 3-0 (α.α)

Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Κισσαμικός-Άρης 2-3
(17', 62' Λέο - 25', 43' Διαμαντόπουλος, 85' Πασάς)

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0
(52' Τζέκος)

Παναιγιάλειος-Καλλιθέα 0-0

Αιγινιακός-Απόλλων Λάρισας 1-2
(36' Γιαζιτζόγλου - 45+2' Λίταινας, 75' Κανούλας)

Απόλλων Πόντου-Τρίκαλα 1-1
(48' Χασομέρης - 60' Χιντζίδης)

ΟΦΗ-Εργοτέλης 4-2
(5', 17' Κουτσιανικούλης, 52' Ντίνας, 72' Λεάλ - 2' Κάιπερς, 3' Σταματάκος)

Κυριακή 25/3

Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή (15:00)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!