Ο Παναθηναϊκός AKTOR δυσκολεύτηκε αρκετά το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, ωστόσο, στο τέλος χάρη στην ποιότητά του κατάφερε και έφυγε με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη (93-96) για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα προς το φινάλε της δεύτερης περιόδου, ο διαιτητής, Ηλίας Καρπάνος, είχε έναν απίθανο διάλογο με τον Ντίνο Μήτογλου.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν εκτελέσει βολές ο Λεσόρ, ο διαιτητής είπε στον Έλληνα φόργουορντ των «πρασίνων» να βάλει την μπλούζα μέσα από το σορτσάκι του. Εκείνος έδειξε να... ξενίζει, με τον κ. Καρπάνο να του λέει στη συνέχεια το εξής επικό: «Βάλε τη φανέλα μέσα, να τη βάζεις για να είσαι πιο όμορφος»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι