Ο Άντονι Ντέιβις μπορεί να έχει πολλές εβδομάδες να αγωνιστεί με τους Γουίζαρντς λόγω τραυματισμού, ωστόσο δεν έμεινε άπραγος. Ο βετεράνος σέντερ δημιούργησε μια εκπομπή με φάρσες, ονόματι Foul Play και πρώτο του θύμα ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Με συνεργό τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον κοινό τους ατζέντη, Ριτς Πολ, οργάνωσαν μια δήθεν συνάντηση με χρηματιστές για να «ψήσουν» τον άσο των Γουόριορς να επενδύσει τα χρήματά του. Ωστόσο πέρα από συμβουλές, έκαναν και πολλά υποτιμητικά σχόλια για τον πολύπειρο φόργουορντ και το πώς έχει διαχειριστεί την περιουσία του.

Ο γνωστός για τα… νεύρα του, Ντρέιμοντ Γκριν, δεν το πήρε-όπως αναμενόταν-και πολύ ψύχραιμα. «Θα σου ρίξω μπουνιά, τα βάλατε με λάθος μαύρο. Φεύγω γιατί αλλιώς θα σε γ@@@σω!», ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει ο 35χρονος άσος, προτού αποκαλυφθεί η φάρσα.

Ο Γκριν, όταν αντιλαμβάνεται τι έχει πάθει, μονολογεί «… ήδη ο κόσμος με θεωρούσε τέρας, τώρα σίγουρα θα πιστεύουν πως είμαι τέρας».

Η σειρά Foul Play θα συνεχιστεί με αρκετά ακόμη επεισόδια, στα οποία θύματα φάρσας έχουν πέσει και άλλοι αθλητές και celebrities.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο όριο για τα βραβεία ο Γουεμπανιάμα - Αγώνας δρόμου για τις 65 συμμετοχές

«Καυτός» Κάρι στην επιστροφή, πάρτι Θάντερ στο Λος Άντζελες και ηγετικός Λέοναρντ για τους Κλίπερς

Χειρουργείο και τέλος σεζόν για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στους Μπακς μετά τον τραυματισμό

Σκέψεις αποχώρησης για Ντοκ Ρίβερς – Το μέλλον του στους Μπακς και η σκιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Λίντελ «καθάρισε» τους Μπακς, ξέσπασμα για Μπουλς και Πέλικανς

Χαμένος και οικονομικά ο Γιάννης λόγω της στάσης των Μπακς - Έχασε μεγάλο μπόνους από τη Nike

Το παρ' ολίγον trade που θα έστελνε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Χιτ!

Αντετοκούνμπο: «Τέτοια νοοτροπία χρειάζονται οι Μπακς - Για αυτό αγαπώ τον Σπανούλη»

Νίκησαν αλλά αγχώθηκαν με Γουεμπανιαμά οι Σπερς-Με «όργια» Γιόκιτς ανέβηκαν τρίτοι οι Νάγκετς

Ο Γιάννης ετοιμάζεται για το απόλυτο milestone: Ανεβάζει ρυθμούς για να παίξει με Θανάση και Άλεξ πριν τελειώσει η σεζόν