Σε «μαραθώνιο» επαφών έχει επιδοθεί τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Νταμπίζας, ώστε να μπορέσει το συντομότερο δυνατό να καλύψει το κενό που άφησε η μεταγραφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει το συντομότερο δυνατό να βρει έναν δεύτερο επιθετικό κρούσης για να πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ.

Όλα δείχνουν ότι ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει επικεντρωθεί στην αγορά της λατινικής Αμερικής, όπου τα πρωταθλήματα εκεί λήγουν.

Δεν πρέπει όμως να αποκλειστούν και τα ενδεχόμενα οι «πράσινοι» να κινηθούν για επιθετικό είτε από την ελεύθερη αγορά, είτε στη λύση του δανεισμού κάποιου ποδοσφαιριστή μέχρι τουλάχιστον το τέλος της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το πιθανό δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ με την έλευση Ζαφείρη και η διαχείριση με Ατρόμητο»

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»

Κωνσταντινίδης: «Οι βαθμοί που χάνονται τώρα, δύσκολα αναπληρώνονται»

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ραντεβού σε Αγρίνιο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός-Βόλος: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση και… εκδίκηση κόντρα στους επικίνδυνους Θεσσαλούς