Το «βαρύ πυροβολικό», που δεν απέκτησε το καλοκαίρι, συνεχίζει να ψάχνει η Άρσεναλ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Evening Standard», οι «κανονιέρηδες» συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις με τον Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός παραμένει ο πρώτος στόχος της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις της «βασίλισσας» βρίσκονται σε απαγορευτικά επίπεδα.

Έτσι, στην Άρσεναλ προετοιμάζονται και για το ενδεχόμενου του «ναυαγίου» και εξετάζουν και εναλλακτικές περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι ο Λουίς Σουάρες. Πάντως μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί η απόκτηση του Ουρουγουανού καθώς οι απαιτήσεις της Λίβερπουλ είναι εξίσου υψηλές με αυτές της Ρεάλ για τον Μπενζεμά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαψε κόκκινο το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με ήρωα Φαν Ντάικ στο 100' η Λίβερπουλ, ανατροπή παραμονής για τη Νότιγχαμ

Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ

Οπαδοί της Σίτι πικάρουν την Άρσεναλ, πουλώντας μπουκάλια νερού με το έμβλημά της!

Σκόραρε στο τελευταίο του Merseyside Derby και ισοφάρισε ρεκόρ του Τζέραρντ ο Σαλάχ

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν αλλά αυτό δεν θα συμβεί»

Ρατσιστική επίθεση στον Ντάνσο μετά το λάθος του στο 2-2 με την Μπράιτον

Επέστρεψε στην Championship η Κάρντιφ με γκολ… τερματοφύλακα στο 96’

Το… now or never της Άρσεναλ και η ευφυΐα του Πεπ για την ιστορική ανατροπή

Σούπερ απόδραση της Γιουνάιτεντ από το «Στάμφορντ Μπριτζ», έμεινε να… μετρά δοκάρια η Τσέλσι!

Έμοιαζε ηφαίστειο έτοιμο να ξυπνήσει η Τότεναμ, αλλά «κοιμήθηκε» πάλι!