Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα στις επαφές του ΟΦΗ με τον Έλληνα μάνατζερ του Ραούλ Ταμούδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η διαφορά που έχει παρατηρηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι αγεφύρωτη, όμως καμία από τις δύο δεν κάνει πίσω και ο Ισπανός φορ έφυγε άπραγος χθες από την Κρήτη.

Ωστόσο, ο Μάνθος Πουλινάκης δεν έχει χρησιμοποιήσει τη λέξη «ναυάγιο» στο περιβάλλον του και τονίζει ότι οι Ηρακλειώτες δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού.

Πιθανότατα υπάρχει κάποια βάση που στηρίζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ίσως έχει κάποιον κρυμμένο άσσο που σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί τις επόμενες μέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

TAGS: ΟΦΗ