Το ενδιαφέρον της για τον Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους φαίνεται πως εξακολουθεί να διατηρεί η Τσέλσι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της “Evening Standard”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την λονδρέζικη εφημερίδα, οι ιθύνοντες των «μπλε» προσφέρουν στον Βραζιλιάνο μπακ 100.000 λίρες τη βδομάδα.

Παράλληλα, τον προτρέπουν να ασκήσει πίεση, προκειμένου η ομάδα του Τορίνου να αναγκαστεί να τους τον παραχωρήσει.

Από τη μεριά της, η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι είναι θετική στο να αυξήσει τις ετήσιες απολαβές του, ωστόσο, τα χρήματα που του προσφέρει είναι λιγότερα από αυτά που του προτείνει ο αγγλικός σύλλογος.

Να σημειωθεί πως η διοίκηση της ιταλικής ομάδας έχει ήδη απορρίψει δύο προσφορές των Άγγλων για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού, ύψους 52 και 61 εκατομμυρίων λιρών αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταιγιστική Τσέλσι με μπαλάρα και πεντάρα - Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπράιτον του βασικού Κωστούλα

Καταιγιστική Τσέλσι: Δύο γκολ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά!

Το είπαν και το έκαναν: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το «ρολόι» της καζούρας στη Σίτι με 51 χρόνια χωρίς τίτλο!

Πρωταθληματική ανατροπή και επιστροφή στα τρίποντα για Άρσεναλ!

Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2034: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ

«Εντυπωσιασμένη η Τότεναμ από τον Παυλίδη - Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του»

Premier League - 6η αγωνιστική: Καθηλωτικά ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»

Ιραόλα για την υπόθεση της Σίτι: «Το χειρότερο πράγμα είναι η αβεβαιότητα»