Το θέμα Λέτο βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα στον Παναθηναϊκό και το απόγευμα της Κυριακής είναι συνεχόμενα τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που κάνουν λόγο για οριστική επιστροφή του παίκτη.

Από τον Παναθηναϊκό δεν προκύπτει προς το παρόν κάτι αφού η ομάδα βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής από τα Χανιά μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, αλλά δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε ότι έχει κλείσει οριστικά.

Και αυτό γιατί υπάρχουν δύο εκκρεμότητες. Η πρώτη είναι να λυθεί και επίσημα το συμβόλαιο του παίκτη με την Κατάνια, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

Η δεύτερη που είναι και η πιο σημαντική είναι να περάσει ο Λέτο τις ιατρικές εξετάσεις αφού έχει ταλαιπαιρηθεί πολύ από τους τραυματισμούς.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης