Την απόκτηση του Ναθάνιελ Κλάιν ανακοίνωσε η Λίβερπουλ με τον παίκτη να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο, χωρίς να διευκρινίζεται η ακριβής διάρκειά του.

Ο βασικός δεξιός μπακ της εθνικής Αγγλίας θα αποτελέσει τον διάδοχο του Γκλεν Τζόνσον στο άκρο της άμυνας των «κόκκινων», έχοντας πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Σαουθάμπτον.

Η συμφωνία των δύο ομάδων έφτασε στα 17,5 εκατ. ευρώ, με τους «Άγιους» να μην μπορούν να ζητήσουν κάτι παραπάνω, αφού το συμβόλαιο του παίκτη εξέπνεε σε ένα χρόνο.

«Από τη στιγμή που η Λίβερπουλ έδειξε ενδιαφέρον, ήμουν χαρούμενος και ήθελα να προχωρήσει η μεταγραφή. Πρόκειται για μια ομάδα που μπορώ να βελτιωθώ ως παίκτης.

Έχω παίξει στο “Άνφιλντ” πριν και ξέρω για την ατμόσφαιρα. Είναι καταπληκτική και θα με κάνει να ανταποκριθώ στην πρόκληση», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας ο Ναθάνιελ Κλάιν.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για νέο συμβόλαιο: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κερδίζει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο… αύριο»

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»