Νωρίτερα, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Νίκος Ζέρβας σας είχαν ενημερώσει πως ο τραυματισμός του Ντάνιελ Χάκετ στο ματς του Ολυμπιακού με την Ούνιξ Καζάν, είναι πολύ πιο σοβαρός, απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημη ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ο Ιταλός γκαρντ έχει υποστεί απόσπαση του τένοντα του δικέφαλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα.

Αυτό σημαίνει, πως o 28χρονος διεθνής χρειάζεται χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα έξι μηνών και πλέον αναμένεται να αποφασιστεί σύντομα η κλινική που θα γίνει, με τη μία να είναι στις ΗΠΑ και την άλλη στην Ιταλία.

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη αυτή έχει αναγκάσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του να έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Χάκετ, με την ερχόμενη εβδομάδα να αναμένονται περισσότερα νέα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Σημαντική η διαχείριση δυνάμεων για Ολυμπιακό-Έτοιμος ο Τζόζεφ»

Αποθέωση Γιαννακόπουλου σε Ομπράντοβιτς: «Με αυτόν ούτε καν φαντάζονται να δημιουργήσουν πρόβλημα»

Με σούπερ Φασούλα ο Αθηναϊκός πέρασε πάνω από τη Ραπίντ για το 3/3 στο Athens Cup

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι

Επιστροφή στις ρίζες για Χρυσικόπουλο: Υπέγραψε στον Ιόνιο