Σε συμφωνία με τη Λάρισα ήρθε ο Ζώης Καράμπελας, όπως ανακοινώθηκε από τη θεσσαλική ομάδα. Ο 20χρονος γκαρντ αποχωρεί από το Περιστέρι, όπου ανδρώθηκε μπασκετικά, για να συνεργαστεί εκ νέου με τον Νίκο Παπανικολόπουλο.

Τη σεζόν 2018/19 έκανε το… ξεπέταγμα υπό την καθοδήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Την περασμένη σεζόν είχε πολύ περιορισμένο ρόλο στο Περιστέρι μετρώντας 3 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ σε 11,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Αυτή την περίοδο ο Καράμπελας βρίσκεται στο Ηράκλειο εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής U20 στα Challengers της FIBA.

H ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λάρισα ενημερώνει για τη σύναψη συμφωνίας με τον Ζώη Καράμπελα, ο οποίος αγωνίζεται ως Point Guard και θα ενισχύσει το σύνολο την ερχόμενη περίοδο στην Stoiximan Basket League. Ο νεαρός άσος συνεργάστηκε ξανά με τον Νίκο Παπανικολόπουλο, αφού ο προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του, ήταν το Περιστέρι BC.

Να σημειωθεί ότι αυτό το χρονικό διάστημα ο Καράμπελας βρίσκεται στο Ηράκλειο λόγω συμμετοχής της Εθνικής U20 στα Challengers της FIBA. Η ομάδα μας καλωσορίζει τον παίκτη και του εύχεται μία καλή σεζόν, δίχως τραυματισμούς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube