Αλμπάνης τριετίας στην ΑΕΚ!

Η Ένωση γνωστοποίησε ότι ο 23χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο τριών και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7 στην πλάτη. Πρόκειται για μια μεταγραφή που έχουν κλείσει εδώ και καιρό οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε το deal πριν έναν μήνα.



Ωστόσο, πλέον, είναι και με τη... βούλα παίκτης της ΑΕΚ.

Ο νεαρός επιθετικός (αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις, αλλά κυρίως στα «φτερά») προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με οκτώ γκολ, συν δύο στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου 1994 στην Καλαμπάκα και αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός. Από τα εφηβικά του χρόνια βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης και συνέχισε στις δεύτερες ομάδες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Φράιμπουργκ. Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2015 για τον Απόλλωνα Σμύρνης και αγωνίστηκε μαζί του για δύο χρόνια στη Football League. Με τον Απόλλωνα αγωνίστηκε σε 29 αγώνες στη Super League 2017-18 και σημείωσε 8 γκολ. Εχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Ελπίδων.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός