Είναι πλέον επίσημο: Ο Πέδρο Ενρίκε θα αγωνίζεται με την Αστάνα την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Καζακστάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ ως δανεικού από τον ΠΑΟΚ και η συμφωνία είναι για έναν χρόνο.

Ο 28χρονος άσος δεν «χώρεσε» ούτε στο φετινό ρόστερ του «δικεφάλου του Βορρά», χάνοντας τη «μάχη» με τον Αμρ Ουάρντα για μια θέση στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και έτσι δόθηκε δανεικός και φέτος. Την περυσινή σεζόν έκανε 23 συμμετοχές με 4 γκολ στην Καραμπάγκ.

«Συνεχίζοντας τις προσπάθειες μας σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, καταφέραμε να συμφωνήσουμε με έναν έμπειρο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, όπως ο Πέδρο Ενρίκε. Μπορεί να παίξει με την ίδια επιτυχία στα δεξιά και στα αριστερά της επίθεσης, έχει περάσει από διάφορες ευρωπαϊκές σχολές ποδοσφαίρου και πέρσι στη Κάραμπαγκ, ήταν ένας από τους ηγέτες της στους ομίλους του Champions League. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι έχει παίξει μαζί με τον Ρίτσαρντ Αλμέιδα, με τον οποίο έχουμε συμφωνήσει νωρίτερα. Περιμένουμε ότι με την άφιξη του Ενρίκε στην Αστάνα, ο ανταγωνισμός στην επίθεση θα αυξηθεί και ο Βραζιλιάνος θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Σαγιάν Χαμιτζάνοφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Απίθανο: Οπαδός του Κονγκό έκατσε ακίνητος σαν άγαλμα σε όλο το ματς με την Μποτσουάνα - Ο λόγος πίσω απ' αυτό

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!

Ύμνοι Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είδα Πελέ και Μαραντόνα, όμως αυτός είναι ο σπουδαιότερος-Τον ήθελα στην Ισπανία, αλλά…»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.