Για τις 28 Μαρτίου προκηρύχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΚ. Η γενική συνέλευση ορίστηκε για τη συγκεκριμένη μέρα, Κυριακή και 9:30 το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο, με την υποσημείωση πως ίσως χρειαστεί αλλαγή του τόπου διεξαγωγής λόγω κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται πως την προεδρία διεκδικούν οι Βαγγέλης Λιόλιος, Παναγιώτης Φασούλας και Άγγελος Παπανικολάου.

Η ανακοίνωση:

Καλούμε τα Σωματεία - Μέλη της Ομοσπονδίας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 28 Mαρτίου 2021 και ώρα 9.30 π.μ., που θα γίνει στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασ. Αλεξάνδρου 2 – τηλ. 210 7253725). Σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η αλλαγή του ως άνω αναφερομένου τόπου διεξαγωγής της Γ.Σ. λόγω του covid 19, αυτό θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα στα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης 2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής 3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/2020 μέχρι 28/3/2021 4. Λογοδοσία και έκθεση πεπραγμένων απερχόμενης Διοίκησης - απαλλαγή του απερχομένου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη. 5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής (2 μελών) 6. Αρχαιρεσίες για την Εκλογή α) Προέδρου και 18 τακτικών Μελών Δ.Σ. και β) 3 τακτικών μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής 7. Εκλογή Τακτικού Εκπροσώπου της Ε.Ο.Κ. και Αναπληρωτή του στην Ε.Ο.Ε. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα (ΔΕΥΤΕΡΑ 29-3-2021) στις 9.30 π.μ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης. Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων Σωματείων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για Κρις Τζόουνς, ξεκάθαρο όχι του Ερυθρού Αστέρα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: Μήνυμα στον ιδιοκτήτη του Άρη και αιχμές για τους Αγγελόπουλους και το σκάνδαλο στο μπάσκετ