Στο γήπεδο Περιστερίου θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Super League, αφού όπως γνωστοποίησαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης του οι νεοφώτιστοι, η φυσική έδρα της ομάδας δεν είναι ακόμα έτοιμη παρά τις συνεχόμενες εργασίες που γίνονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία

Ολοκληρώθηκαν χθες (11-9-2017) όλες οι εργασίες κατασκευής του στεγάστρου και ανακατασκευής όλων των λειτουργικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας που ήταν απαραίτητες για την αδειοδότηση της ομάδας μας από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος superleague, ενώ οι δευτερεύουσες εργασίες, που υπολείπονται και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, ουδόλως επηρεάζουν τη διαδικασία αδειοδότησης, όπως διαπιστώθηκε και από την αυτοψία της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας του γηπέδου.

Ως ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λαμιέων, τις Τεχνικές του Υπηρεσίες και, προσωπικά, το Δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρογιάννη, που όχι μόνο έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, αλλά υπερέβαλαν και τις ανθρώπινες δυνατότητες, ώστε ένα έργο εξαιρετικά πολύπλοκο και ιδιαίτερα δύσκολο κατασκευαστικά να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση σε χρόνο ρεκόρ για τα κατασκευαστικά δεδομένα της πατρίδας μας και να συγχαρούμε όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο σ’ αυτήν την επιτυχία.

Επειδή, ωστόσο, επουσιώδεις, κυρίως διαδικαστικοί, λόγοι, που δεν έχουν σχέση με την πληρότητα των κατασκευών, ενδέχεται να αποτελέσουν την αιτία για την μη παροχή σύμφωνης γνώμης εκ μέρους της εποπτεύουσας αρχής για τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ στη Λαμία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να χάσουμε στα χαρτιά αυτά που η ομάδα μας κερδίζει στο γήπεδο και με δεδομένο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για διορθωτικές κινήσεις, αφού η δήλωση έδρας προηγείται χρονικά, η διοίκηση της ΠΑΕ, ύστερα από πολύωρη σύσκεψη, με την παρουσία και του Δημάρχου, αποφάσισε το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας να είναι στις 2 Οκτωβρίου με τον Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, ζητώντας την κατανόηση των φιλάθλων μας γι’ αυτή την απόφασή της, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης τους, όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, να μισθώσει λεωφορεία από τη Λαμία για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει στο Περιστέρι, όπου η ομάδα μας έχει ανάγκη από την ενίσχυση και τη δυναμική παρουσία των φίλων της, ιδιαίτερα μετά το επιτυχημένο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Καλουτσικίδης: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Το show του Βάργκας, η αποβολή του Τσιφτσή και όλα τα highlights του ΠΑΟΚ-Καλαμάτα