Την απόκτηση του Κυριάκου Πετανίδη ανακοίνωσε ο Άρης. Ο 19χρονος ψηλός (2,05μ.) προορίζεται να έχει συμπληρωματικό ρόλο στη front line των «κίτρινων» κερδίζοντας παραστάσεις μέσα από τις προπονήσεις και ίσως σε κάποια ματς της Basket League.

Ο ταλαντούχος άσος αγωνιζόταν πέρσι στον Αίαντα Ευόσμου και παλαιότερα στον ΠΑΟΚ, ενώ ως έφηβος είχε περάσει ξανά από τον Άρη αποχωρώντας το 2017.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κυριάκο Πετανίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Πετανίδης γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 2001 στο Κιλκίς. Έχει ύψος 2,05μ. και αγωνίζεται στη θέση του power forward. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Αετό Κιλκίς και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Άρη και αργότερα του ΠΑΟΚ.

Μετά την ενηλικίωση του, την περυσινή χρονιά, προτίμησε να μην υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο για να αγωνιστεί σε χαμηλότερη κατηγορία, όπου θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Έτσι, συμφώνησε με τον Αίαντα Ευόσμου, με τον οποίο αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο Πετανίδης θα φορά το νούμερο 12».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εθνική Ελλάδας: Εκτός ο Φλιώνης από τα παιχνίδια με Ρουμανία και Πορτογαλία

Σπανούλης: «Στόχος μας οι δύο νίκες – Πρέπει να παίζουν περισσότεροι Έλληνες»

Παπανικολάου: «Στόχος οι δύο νίκες για να προχωρήσουμε με την καλύτερη συγκομιδή»

Τολιόπουλος: «Να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε - Χάρα μας να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο»

Μπαζίνας: «Ο Σπανούλης μού λέει να είμαι ο εαυτός μου και να έχω πειθαρχία»

Ο Μοντέρο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό απαντώντας στον… ΜακΙντάιρ

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

TAGS: Άρης