Αποφασισμένη να επισπεύσει την εφαρμογή του VAR είναι η UEFA, αρχής γενομένης από τα φετινά "νοκ-άουτ" του Champions League.

Η χρήση του είχε προαποφασιστεί για την επόμενη σεζόν, όμως, σύμφωνα με τους «Times», υπάρχουν σκέψεις να προωθηθεί η εφαρμογή του στη συνάντηση της επιτροπής της ομοσπονδίας στις 3 Δεκεμβρίου.

Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, το σύστημα θα ενσωματωθεί στους αγώνες τον ερχόμενο Φεβρουάριο για τη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Τα αρκετά διαιτητικά λάθη κρίνουν επιτακτική τη γρηγορότερη εφαρμογή του, με κυριότερο το πέναλτι που δόθηκε στον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνεσκ, όπου τα ριπλέι έδειξαν ότι γλίστρησε μόνος του.

Σύμφωνα, πάντως, με εσωτερικές πηγές από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, υπήρχαν ήδη σκέψεις για τη χρήση του VAR τη φετινή σεζόν, πολύ πριν το εν λόγω παιχνίδι των «πολιτών».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!