Σύμφωνα με πληροφορίες από το «tuttosport», η Γιουβέντους επιστρέφει δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Αντρέ Γκόμεζ.

Το γεγονός οτι οι Γιουβεντίνοι στρέφουν και πάλι το βλέμμα τους στον 24χρονο(ο οποίος είναι αυτή την στιγμή η κύρια τους επιλογή), οφείλεται στο οτι βρίσκουν... κλειστές πόρτες για τους Ματουιντί και Νζονζί.

Αυτό συμβαίνει, διότι η μεν Παρί κοστολογεί τον 30χρονο μέσο με 30 εκατ. ευρώ και γενικότερα δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, ενώ η δε Σεβίλλη έχει ξακαθαρίσει πως μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα του 28χρονου, η οποία είναι ύψους 40 εκατ. ευρώ, θα ανάψει «πράσινο» φως, για να φύγει.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, είχε ενδιαφερθεί για τον Πορτογάλο και πέρσι το καλοκαίρι, όμως εκείνος επέλεξε να κάνει το δρομολόγιο Μεστάγια-Καμπ Νου, κάτι που όμως αν κρίνει κανείς και από τις εμφανίσεις του τη περσινή σεζόν δεν του… ταίριαξε.

Το ποσό που αναμένεται να ζητήσουν οι «Μπλαουγκράνα», κυμαίνεται στα 30 εκατ. ευρώ, όμως παραμένει άγνωστη η φόρμουλα που θα προτείνει η πρωταθλήτρια Ιταλίας, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία.


Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'!

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε στην Ουντινέζε με πεντάρα και νίκησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Πλήγωσε τη φορμαρισμένη Σασουόλο η Τορίνο - Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πίζα και Κάλιαρι

Σοκάρει ο Γκουαρίν: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρεις φορές, δεν έβλεπα τα παιδιά μου για τέσσερα χρόνια»!

Αποτελεσματική η Γιουβέντους, καθάρισε και πλησίασε τη Ρόμα!

Ισοπαλία στη «σούπα» για Λάτσιο και Κρεμονέζε

Serie A-16η αγωνιστική: Λειψό πρόγραμμα, αλλά με σούπερ ματς στο Τορίνο

Με «κέρβερο» Ραβάλια στα πέναλτι, η Μπολόνια πέρασε στον τελικό του Supercoppa Italiana!

«Καλά του έκαναν»: Το χιουμοράκι του Σπαλέτι για τις φήμες περί... αντικοινωνικού Ντέιβιντ & η γαριδομακαρονάδα!

Αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ιταλικής ομάδας ο Καρεμπέ