Επιστροφή ετοιμάζει τον Ιανουάριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη του Μάριο Μάντζουκιτς, τον οποίο θα προσπαθήσει να αποκτήσει από την Γιουβέντους.

Το όνομα του 33χρονου Κροάτη επιθετικού έπεσε εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων του τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και του εκτελεστικού διευθυντή, Εντ Γούντγουορντ, όπως αναφέρει η «Independent».

Αμφότερες οι πλευρές αναγνωρίζουν ότι η πώληση του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ και η το επακόλουθο γεγονός ότι έμειναν χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό κοστίζει στην ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ βρέθηκε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του εν λόγω deal. Ωστόσο, απέσυρε το ενδιαφέρον της εξαιτίας του προβληματισμού της για την ηλικία του ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη ο Μάντζουκιτς, ο οποίος έχει μείνει εκτός της ευρωπαϊκής λίστας των πρωταθλητών Ιταλίας, δεν έχει μετρήσει ακόμα αγωνιστικά λεπτά τη φετινή σεζόν. Ψάχτηκε, μάλιστα, για μετακίνηση του στο Κατάρ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, έρχονται να επιβεβαιώσουν τη λογική πίσω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του