Δεδομένη είναι η επιθυμία της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να διατηρήσει στον ρόστερ της τον Λούκας Πέρεθ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον ισπανικό σύλλογο από τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, τα δεδομένα για την παραμονή του Ισπανού χαφ στην «Ντεπόρ» μπορεί να αλλάξουν άρδην με τον ενδεχόμενο υποβιβασμό της ομάδας του Βίκτορ Σάντσεθ (πρώην βοηθού του Μίτσελ στον Ολυμπιακό).

Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος της Γαλικίας βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 29 βαθμούς, δύο βαθμούς λιγότερους από την Εϊμπάρ και την Αλμερία που… σώζονται. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές στην Primera Division και η Ντεπορτίβο έχει να αντιμετωπίσει Βιγιαρεάλ (εντός), Μπιμπάο (εκτός), Λεβάντε (εντός) και Μπαρτσελόνα (εκτός).

Έτσι το έργο της ισπανικής ομάδας δείχνει εξαιρετικά δύσκολο και είναι πιθανό μετά τον Μάαρτεν Μάρτενς που θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά τον υποβιβασμό της Σερκλ Μπριζ, να επιστρέψει και ο Λούκας στον «Δικέφαλο του Βορρά» για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία πως θα ήθελε να μείνει στην πατρίδα του (για οικογενειακούς λόγους), πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα καταφέρει να μείνει στην πρώτη κατηγορία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.