Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λεβερκούζεν παραμένει ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως προκύπτει από νέο γερμανικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «express.de» αναφέρει πως η γερμανική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του από την περσινή σεζόν.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως οι «ασπιρίνες» είναι έτοιμες να ανεβάσουν την προσφορά τους, με την προηγούμενη να είναι 15 εκατ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης, η οποία είχε απορριφθεί από τους Πειραιώτες.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μπουν σε διαδικασία να συζητήσουν με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για τον 19χρονο άσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους

Ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό: Aποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς του Τρινιντάντ

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Χριστόπουλος

Χούτας: «Δύο οι ενδιαφερόμενοι για τις μετοχές του Βόλου - Προχωρημένες οι συζητήσεις»!