Σταδιακά επανέρχεται στο κανονικό πρόγραμμα της Ξάνθης ο Κώστας Φλίσκας, όπως φάνηκε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Ο 33χρονος μέσος γυμνάστηκε ατομικά το πρωί, όμως στην απογευματινή προπόνηση συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Όσον αφορά τον Τζούλιαν Ντε Γκουζμάν συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Η πρωινή προπόνηση είχε βάση στο passing game και στα τελειώματα φάσεων, ενώ το απόγευμα το βάρος έπεσε στην τακτική και σε παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα βρήκε με Σαρλερουά για Καμαρά ο Παναθηναϊκός!

«Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Τσέλσι έρχεται στον Παναθηναϊκό»

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα στο DNA των προσφύγων-Πήρε το πρωτάθλημα κόντρα σε συστήματα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να βιαστεί στις μεταγραφές, ωστόσο οι Νίκολιτς-Ριμπάλτα κινούνται ταχύτατα»

Νικολακόπουλος: «Έχει πάρει φωτιά το email της ΠΑΕ Ολυμπιακός»

Το «παρών» στο Ιωνικό Κέντρο έδωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος

Παγκάκης: «Ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε δύο κινήσεις μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας»

Κετσετζόγλου: «Δύσκολα μεταγραφή ως τις 15/6, αλλά πιθανώς και δύο μέσα στο μήνα-Αισιοδοξία για Γιόβιτς»

Σταματέλος: «Μόνο αν ο Γιαννούλης χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν ξανά οι επαφές»

Δεσύλλας: «Εισήγηση Νίστρουπ η διαφαινόμενη αποχώρηση Μπακασέτα από τον Παναθηναϊκό – Το βάρος στην απόκτηση χαφ»

TAGS: Ξάνθη