Είναι, ίσως, ο καλύτερος Αυστραλός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Η καριέρα του θα μπορούσε να είναι διαφορετική, αν δεν τον ταλαιπωρούσαν συνεχείς τραυματισμοί. Ο Χάρι Κιούελ, μετά από το σύντομο πέρασμά του από το Κατάρ, επιστρέφει στην πατρίδα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Μέλμπουρν Χαρτ.
Ο Κιούελ, ο οποίος έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής του στην Λιντς και τη Λίβερπουλ, έχει αγωνιστεί σε μόλις τρεις επίσημους αγώνες τους τελευταίους 15 μήνες. Αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τη διοίκηση της Μέλμπουρν Χαρτ, η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο συνεργασίας αμέσως μόλις αυτός εξεδήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αυστραλία.
Να σημειωθεί πως την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, ο Κιούελ αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας Βίκτορι της Μελβούρνης, η οποία θεωρείται η μεγάλη αντίπαλος της νέας του ομάδας.
Κώστας Κουκάρας