Μετά από διάλειμμα δύο ετών, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων επιστρέφει στην Ιαπωνία, δηλαδή τη χώρα που το έχει διοργανώσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη.

Όπως ανακοίνωσε η FIFA, την επόμενη διετία (2015-2016) οι ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στα γήπεδα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου, η οποία διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για κάτι τέτοιο.

Τα παιχνίδια της φετινής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 10-20 Δεκεμβρίου.

Στην Ιαπωνία φιλοξενήθηκε το πρώτο event το 2000, ενώ από το 2005 και μετά που καθιερώθηκε σε ετήσια βάση, γίνεται εκεί σχεδόν σε μόνιμη βάση με εξαίρεση τις διετίες 2009-2010 (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και 2013-2014 (Μαρόκο).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκολάρα ο Μπιέλ, ασίστ ο Αντρέ Λουίζ αλλά ήττα για τους δύο πρώην «ερυθρόλευκους»

Αποβλήθηκε ο Πινέδα και έδωσε ειρωνικά το χέρι του στον διαιτητή-Αποβολή και για Αλμέιδα

Ήττα για την Ίντερ Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη-Μπήκε αλλαγή ο Μέσι, αυτογκόλ ο Κασεμίρο

Νεϊμάρ: Αποβλήθηκε για χειρονομία με το χέρι στο στόμα και ξέσπασε κατά του Νέστορ

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!