Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο Νιγηριανός που αποτέλεσε πολύ μεγάλο ταλέντο και είχε συστηθεί στην Ελλάδα με τη φανέλα της Βέροιας και κατόπιν συνέχισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, θα επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό του Απόλλωνα Πόντου.

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει εδώ και καιρό σε συμφωνία, αλλά ο παίκτης δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω προβλήματος που είχε στη βίζα του.

Αυτό το θέμα φαίνεται να έχει διευθετηθεί και την Παρασκευή που θα πάρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα κλείσει τα εισιτήρια για Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολαϊτάν ότι μετά τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, Τβέντε, Κορτράικ, Πανιώνιο και Σαμτρέντια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»