Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Primera Division βρίσκεται ο Τζουζέπε Ρόσι.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ο έμπειρος στράικερ αφήνει την Φιορεντίνα και μέσω ενός… περίπλοκου deal θα καταλήξει μέχρι τον Ιούνιο στην Λεβάντε.

Η ομάδα που θα αποκτήσει τον 28χρονο φορ από τους «βιόλα», καταλαμβάνοντας το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, είναι η Βιγιαρεάλ, στην οποία αγωνιζόταν από το 2007-2013. Όμως, το «κίτρινο υποβρύχιο» θα τον παραχωρήσει δανεικό στην Λεβάντε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, το τελευταίο διάστημα οι Ιταλοί είχαν μπλέξει και το όνομα του Ολυμπιακού για τον Τζουζέπε Ρόσι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει κάποια… υπόσταση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!