Την αποστολή της εθνικής Κύπρου για τα επόμενα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χριστάκης Χριστοφόρου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μεγαλονήσου αντιμετωπίζει στο πλαίσιο του 4ου ομίλου διαδοχικά την Ελλάδα στις 7 Οκτωβρίου και τη Βοσνία τρεις μέρες αργότερα.

Στις κλήσεις συμπεριλήφθηκε και ο «ήρωας» του ΑΠΟΕΛ στο ματς με τον Ολυμπιακό, Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος θα επιστρέψει στο «Καραϊσκάκης» λίγες μέρες μετά τη βραδιά που σημείωσε ένα από τα πιο σημαντικά γκολ της καριέρας του.

Παράλληλα, μεταξύ των 24 ποδοσφαιριστών βρίσκεται και ο Λαΐφης που ανήκει στους «ερυθρόλευκους» και αγωνίζεται ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, όπως και οι Αβραάμ και Αντωνιάδης οι οποίοι παίζουν σε ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα σε ΑΕΛ και Πανιώνιο, αντίστοιχα.

Αναλυτικά κλήθηκαν οι: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Βίνσεντ Λαμπάν, Ηλίας Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Μάριος Νικολάου, Ντόσσα Τζούνιορ (ΑΕΛ), Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Κωστάκης Αρτυματάς, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ), Μάριος Στυλιανού, Τάσος Κίσσας, Χαράλαμπος Κυριάκου (Απόλλων Λεμεσού), Δημήτρης Στυλιανού (Ερμής Αραδίππου), Δημήτρης Χριστοφή, Κωνσταντίνος Παναγή (Ομόνοια), Ανδρέας Αβραάμ (Λάρισα), Μάριος Αντωνιάδης (Πανιώνιος), Γρηγόρης Κάστανος (Γιουβέντους), Νέστωρ Μυτίδης (Ρόντα), Τζέισον Δημητρίου (Σάουθεντ), Κωνσταντίνος Λαϊφης (Σταντάρ Λιέγης) και Ανδρέας Μακρής (Γουόλσολ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube