Αρκετές και ενδιαφέρουσες (οικονομικά) προτάσεις είχε όλο αυτό το διάστημα ο Γιώργος Σαμαράς, από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Σέλτικ και είχε αρκετά καλή παρουσία με την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Αν και θα ήθελε να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα από την Ισπανία, τη Γερμανία ή τη Γαλλία, ο διεθνής άσος δεν έχει πλέον κάποια πρόταση από αυτά τα πρωταθλήματα.

Από εκεί και πέρα, αν και είχε «ψηθεί» με την ιδέα να αγωνιστεί στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά στα ταμεία του να έμπαινε ένα ποσό με αρκετά μηδενικά, τελικά δεν ήρθε η πρότασή του.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «τρελός του χωριού» της SportDay, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, όπου είχε πάει πριν από μερικά χρόνια για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «ζεστό» ενδιαφέρον για τον Σαμαρά έχουν εκδηλώσει η ΚΠΡ του Χάρι Ρέντναπ και η Χαλ Σίτι του Στιβ Μπρους, με την υπόθεση να ολοκληρώνεται μέσα στο σαββατοκύριακο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του