Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Γουέιν Ρούνεϊ για αυτή την κίνηση καθώς όχι μόνο αναλαμβάνει δράση στο φιλανθρωπικό γεγονός της UNICEF αλλά και επιστρέφει στο Όλντ Τράφορντ μετά από τρία χρόνια.

Το νέο εγχείρημα του Ρούνεϊ αφορά το Soccer Aid έναν αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη UNICEF με έδρα το γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντίπαλοι είναι η ομάδα της Αγγλίας με εκείνη του κόσμου όπου διάφοροι αστέρες προθυμοποιούνται να λάβουν συμμετοχή.

«Ήθελα να συμμετάσχω πολλά χρόνια τώρα, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να συνδυάσω τις ημερομηνίες για να δώσω το παρόν. Αυτή η χρονιά, όμως, είναι διαφορετική. Είμαι τρομερά περήφανος που μου ζητήθηκε να είμαι ο προπονητής της ομάδας της Αγγλίας και παρότι δεν θα υπάρχουν θεατές στο ματς, είναι πάντα ιδιαίτερο να επιστρέφεις στο Όλντ Τράφορντ. Και μόνο το να εκπροσωπείς την χώρα σου είναι τεράστια τιμή και το παιχνίδι είναι διαφορετικό», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 34χρονου ποδοσφαιριστή.

Συνεργάτης του σε αυτή την κίνηση θα είναι ο Σαμ Αλαρντάις –που δεν είχε και το καλύτερο όνομα στην Αγγλία για χρόνια λόγω σκανδάλων διαφθοράς- ενώ, ακόμη η λίστα των ονομάτων εμπλουτίζεται διαρκώς.
Το Soccer Aid από το 2006 που έχει ξεκινήσει μετρά ήδη 43 εκατ.€ προσφορών προς τον οργανισμό της UNICEF.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρέα του Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία μετά από 21 χρόνια και έφυγε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Ο Ελ Κααμπί οδηγεί το Μαρόκο: Ασίστ του φορ του Ολυμπιακού για το 1-0 από τον Ντίας!

Στην αρχική ενδεκάδα του Μαρόκου ο Ελ Κααμπί στο ματς των προημιτελικών με αντίπαλο το Καμερούν

Πήρε το ντέρμπι και το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά η Σενεγάλη

Τραγικό λάθος από τον κίπερ του Μάλι και προβάδισμα για τη Σενεγάλη

Πάρτι με... ελληνικό χρώμα για την Αλ Καλίτζ: Γκολ-ασίστ ο Μασούρας, σκόραρε ο Φορτούνης, δημιούργησε ο Κουρμπέλης!

Τιμωρεί και τον Κούτσια η Λουγκάνο μετά την επίθεση που δέχθηκε από συμπαίκτη του!

Βοηθός προπονητή στη Μάλμε ο Μολίνς, πρώην φορ του Παναθηναϊκού

Σώθηκαν από πνιγμό ο Ντεμικέλις και η οικογένειά του

Ψάχνει τη νέα πρόκληση ο Τσερίσεφ: «Είμαι ανοιχτός σε όλα, δεν έχω χάσει το πάθος μου για το ποδόσφαιρο»