Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Τσόρι Ντομίνγκες στο χθεσινό ταξίδι του Ολυμπιακού με προορισμό τη Ρωσία, όπου απόψε θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League.
Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος της ομάδας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να αναλάβει πόστο το προσεχές διάστημα. Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», το πιθανότερο είναι εκείνο κοντά στο τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών.
Το τελευταίο διάστημα, άλλωστε, ο Τσόρι βρίσκεται συνεχώς κοντά στην ομάδα και έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της από σουίτα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ίσως μετά τον αγώνα με τους Ρώσους να υπάρξουν και οι επίσημες ενημερώσεις για τη συνεργασία των δύο πλευρών.