Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον Γιάννη Μαντζουράκη, που μέτρησε δύο ακόμα απουσίες στην τελευταία προπόνηση του Παναιτωλικού.

Οι Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών μετά την συμμετοχή τους στο ματς της Εθνικής Βολιβίας και παρέμειναν στην πατρίδα τους για να υποβληθούν σε περεταίρω εξετάσεις, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Καμαρά, Κουτρομάνος και Μηλιός.

Αντίθετα, επέτρεψε ο Ουάρντα, ο οποίος βρισκόταν στην Αίγυπρο, ενώ ο Ρουσκουσέδα δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του ακολουθώντας μέρος του κανονικού προγράμματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»