Στον Άρη επέστρεψε ο Χρήστος Βανγκέλι! Ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Τσερνομόρετς και όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ αποτελεί τη μοναδική μεταγραφή των «κίτρινων» για παίκτη άνω των 24 ετών.

Ο παίκτης βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της διοίκησης, όπου και έκλεισε η συμφωνία για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Βανγκέλι είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν 106 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη και παρότι είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας μπορεί να αγωνιστεί στους «κίτρινους» γιατί εκτός από κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, είναι και γηγενής.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο 29χρονος μεσοαμυντικός, που αγωνίζεται τόσο ως πλάγιος μπακ, όσο και ως αμυντικός χαφ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

Ο Κρίστι Βανγκέλι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Αρη το 2003, αλλά προβιβάστηκε γρήγορα στην πρώτη ομάδα. Με τη φανέλα των κιτρίνων αγωνίστηκε έως το 2011 (συμπλήρωσε 106 συμμετοχές), οπότε μεταγράφηκε στην ουκρανική Τσερνομόρετς. Είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, με την οποία μετρά 33 συμμετοχές».

Σε ότι αφορά τις πρώτες του δηλώσεις ο Βανγκέλι υπογράμμισε χαρακτηριστικά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Αρη. Αισθάνομαι ότι επέστρεψα στο σπίτι μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Δεν είναι, άλλωστε, ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Tρέλα από τον κόσμο της ΑΕΚ: Χιλιάδες οπαδοί στην Αllwyn Arena για να μπουστάρουν την ομάδα πριν το αθηναϊκό ντέρμπι!

Πλήθος κόσμου έξω από την Allwyn Arena για την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Ματς «ζωής και θανάτου» για την παραμονή: Οι ενδεκάδες του Πανσερραϊκός-ΑΕΛ Novibet

Παναιτωλικός-Κηφισιά: Αυτές είναι οι 11άδες της αναμέτρησης

Κοξένογλου: «Πιο συναρπαστικό από ποτέ το πρωτάθλημα, μεγαλύτερο πρόβλημα η τοξικότητα - Πηγή έμπνευσης ο Σπανός»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την ΑΕΚ - Εκτός ο Ρενάτο Σάντσες

ΟΦΗ: Με σοβαρές απουσίες απέναντι στον Άρη

Παγκάκης: «Υπάρχουν κίνητρα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Ξεκάθαρο προβάδισμα για Ζίνι και πρώτος λόγος για Περέιρα με Παναθηναϊκό - Δεν έχει τάσεις φυγής ο Ριμπάλτα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον δύο δρόμους για την Ευρώπη την επόμενη σεζόν…»

TAGS: Άρης