Ευχάριστα νέα για τον Άρη. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο Βασίλης Καββαδάς πήραν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα και θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας του Άρη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, το Σάββατο (17:00).

Αντίθετα, ο Μάικλ Τζένκινς θα μείνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει έναν ερεθισμό στον καρπό του αριστερού χεριού του, από τον αγώνα με την Μπάκεν Μπέαρς και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα στην Πάτρα. Ο Απόλλων είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της. Παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας κάνει κάποιες ποιοτικές προσθήκες, όπως αυτή του Ντούβνιακ», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία νέα απουσία, αυτήν του Τζένκινς και να προσαρμόσουμε εκ νέου τα πλάνα μας. Είναι θετικό το ότι επιστρέφουν ο Γιάνκοβιτς και ο Καββαδάς, αλλά εύλογα δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Στην Πάτρα πρέπει να παρουσιαστούμε με ενέργεια στην άμυνα, να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για σωστές επιθετικές επιλογές και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ», πρόσθεσε ο 48χρονος τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν

TAGS: Άρης