Ξεκίνησε η προετοιμασία της Καλλονής για το ματς με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο (7/1, 15:00), την επομένη του 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη προστέθηκαν δύο παίκτες, που απουσίαζαν από τις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό, λόγω τραυματισμού. Οι Στρατής Βαλιός και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα και είναι αρκετά πιθανό να συμπεριληφθούν στην αποστολή του προσεχούς ματς. Αντιθέτως, ατομικό έκανε και πάλι ο Λεοζίνιο.

Ενσωματώθηκε στην ομάδα ο νεαρός, Γιώργος Ξύδας, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο την τελευταία ημέρα του περασμένου έτους. Είναι 17 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν χθες στο ματς με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο του γηπέδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Έχουν υποχρέωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το πρωτάθλημα και για αυτό...»

Τσακίρης: «Ψάχνει για βασική επιλογή στο 6 η ΑΕΚ - Η ιδιαιτερότητα για τον στόπερ»

Πανσερραϊκός: Συνέντευξη Τύπου του Καζία τη Δευτέρα - Τα θέματα που θα τεθούν

Ισέκα: «Ανυπομονώ για το Σούπερ Καπ - Η σύζυγός μου έκλαιγε όταν έφυγα από τον ΟΦΗ»

Δεσύλλας: «Οι λεπτομέρειες για τον Βοτανικό - Έτσι θα είναι εσωτερικά το γήπεδο»

Μάνατζερ Λιβάκοβιτς: «Fake news τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού»

Οζντόεφ: «Μόνο μέσα από τον ανταγωνισμό εξελίσσεσαι - Πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα από το ρωσικό»

Ντεσπόντοφ: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ και δεν μου περνάει από το μυαλό να φύγω»

Φρίντεκ: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο - Όλα ανοιχτά με το μέλλον μου στον Άρη»

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντράντε και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις