Τα προβλήματα δεν είναι λίγα για την Λίβερπουλ ενόψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ και Άνταμ Λαλάνα είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμών, με τον Γιούργκεν Κλοπ να «πονοκεφαλιάζει» για αυτές τις δυο θέσεις στην ενδεκάδα των «κόκκινων».
Ωστόσο, τα νέα δεν είναι μόνο άσχημα για τον 49χρονο τεχνικό, αφού με ικανοποίηση είδε τους Λόβρεν και Κλάιν να βγάζουν όλο το χθεσινό πρόγραμμα, δείχνοντας έτοιμοι να ενισχύσουν την προσπάθεια των «reds».
Να θυμίσουμε ότι ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός είχε φύγει με έναν σχετικά ελαφρύ τραυματισμό από το παιχνίδι με την Σουόνσι πριν από περίπου δυο εβδομάδες, ενώ ο δεύτερος δεν αγωνίστηκε με την Εθνική Αγγλίας, λόγω ανετοιμότητας.
Επιμέλεια: Νίκος Ξένος