Τις φήμες που ήθελαν το μέλλον του Πινέιρο να είναι αβέβαιο στον Λεβαδειακό, λόγω της απουσίας του από τις πρώτες προπονήσεις σχολίασε η διοίκηση της ομάδας.

Όπως διευκρινίστηκε από την ομάδα η απουσία του Βραζιλιάνου, οφείλονταν στο γεγονός ότι έχασε την προγραμματισμένη πτήση του για την Ελλάδα.

Ο μέσος της ομάδας της Λιβαδειάς αναμένεται να έρθει τις επόμενες ημέρες, όπου και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα δοκιμαστεί από τον Τάκη Λεμονή.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός ήδη έχει κόψει τον Χουάν Καγεχόν.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χοσέμι η ομάδα διέψευσε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Λεβαδειακό να εξετάζει προς το παρόν άλλες περιπτώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Οι λεπτομέρειες των νέων συμβολαίων των Νίκολιτς και Ριμπάλτα με την ΑΕΚ»!

Επίσημο: Παρελθόν ο Σαραγόσα από τον πάγκο του Πανσερραϊκού

Νικολακόπουλος: «Σε καλό δρόμο οι μεταγραφές των Ισπανών στον Ολυμπιακό, η Λυών είναι πολύ ενεργή για Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ψάχνεται λίγο παραπάνω για τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός, κινητικότητα για Σβιντέρσκι αλλά…»

Έκανε την επέμβαση ο Χόνγκλα - Πότε θα τον ξαναδεί να προπονείται ο Άρης

Κετσετζόγλου: «Ανάλογες του Ζουμπκόφ και οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ»

Επικό ποστάρισμα του Ηρακλή: Έκανε «κυανόλευκο» τον Ιραόλα με ευφάνταστο τρόπο!

Σταματέλος: «Να κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό ο Ουνάι Λόπεθ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με Τσάπρα»

Τσορμπατζόγλου: «Συνεχίζει τις επαφές για Γιαννούλη και στόπερ ο ΠΑΟΚ - Αυτές οι προτεραιότητες»

Δεσύλλας: «Ιδιαίτερα δημιουργικό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό - Θα πάμε σε σημαντικές διαφοροποιήσεις»