Σε μια απρόσμενη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Βέρντερ Βρέμης, που συμφώνησε με τον Κλαούντιο Πιζάρο, προκειμένου ο Περουβιανός επιθετικός να γυρίσει στο «Βέζερ Στάντιον» για πέμπτη και… τελευταία φορά στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς στο τέλος της χρονιάς αναμένεται να… κρεμάσει τα παπούτσια του!

«Ήμασταν κατά την τελευταία εβδομάδα σε επαφή με τον Κλαούντιο και τόσο ο ίδιος όσο και εμείς εκφράσαμε την επιθυμία να τελειώσει την καριέρα του εδώ στη Βρέμη. Εργαστήκαμε εντατικά αυτές τις σκέψεις, βάλαμε το πλαίσιο και στη συνέχεια αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε και πάλι με τον Κλαούντιο σε μια σεζόν», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των «πράσινων», Φρανκ Μπάουμαν.

Ο Πιζάρο, βέβαια, δεν είναι… όποιος κι όποιος. Ούτε για τη Βέρντερ, αλλά ούτε και για το γερμανικό ποδόσφαιρο, γενικότερα... Τουναντίον, ο 39χρονος στράικερ υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του γερμανικού Βορρά για… τέταρτη φορά μετά το 1999, το 2008 και το 2015. Παράλληλα, τα 206 από τα συνολικά 446 παιχνίδια του στη Bundesliga καθώς επίσης και τα 104 από τα συνολικά 192 τέρματά του στη μεγάλη κατηγορία είναι με τη φανέλα της Βέρντερ, όντας ο ρέκορντμαν του συλλόγου!

Από την 1η Ιουλίου και μετά από μία σεζόν στην Κολωνία, όπου είχε 16 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ, ο Πιζάρο ήταν χωρίς ομάδα, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε θα βασίζεται στις συμμετοχές του.

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Ανυπομονώ να μοιραστώ την εμπειρία μου, αλλά δεν θέλω να κρύψω ότι η επιστροφή μου γίνεται για να κερδίσω στόχους», σχολίασε από την πλευρά του ο «Πίζα».

Σπύρος Σιαμπλής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube