Μετά την τετραήμερα άδεια των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν ξανά στη βάση τους. Οι πράσινοι θα βρεθούν ξανά στο Κορωπί, το πρωί για τα τεστ και το απόγευμα για προπόνηση. Αφού όλοι γέμισαν τις μπαταρίες τους και πέρασαν τις εορταστικές ημέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ήρθε η ώρα της επιστροφής στην καθημερινότητα.

Επί της ουσίας, από σήμερα άπαντες στο τριφύλλι θα στρέψουν την προσοχή τους στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη την Τετάρτη στις 5 Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα απαιτητικό πρόγραμμα, πρώτα με την αναμέτρηση απέναντι στους Θεσσαλονικείς, στη Λεωφόρο, τέσσερις ημέρες μετά κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και στις 16 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι εξαιρετικά δύσκολο και θα προετοιμάσει την ομάδα του με σκοπό την καλύτερη συγκομιδή βαθμών και την περαιτέρω άνοδο σε κάθε επίπεδο. Ο στόχος είναι το «τριφύλλι» να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο πρωτάθλημα, δηλαδή με νίκες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Asteras AKTOR-Παναιτωλικός: Για ανάσα παραμονής οι μεν, για να μην μπλέξουν οι δε

ΑΕΛ Novibet-Κηφισιά: Όλα ή τίποτα για τους «βυσσινί», για να... καθαρίσουν με την παραμονή οι φιλοξενούμενοι

Πανσερραϊκός-Ατρόμητος: Κρίσιμη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να... καίγονται στη μάχη της παραμονής

Χωρίς τρεις με Κηφισιά η ΑΕΛ

Χωρίς Γκαρσία, Μπελεβώνη, αλλά με Μανρίκε στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και οι υποθέσεις Πινέδα-Γιόβιτς»

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Τσανάκας: «Τα καλύτερα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού έχουν υπογραφή Ζέλσον»

Μπούρμπος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Και δεν με πληρώνουν, και με κρεμάνε στα μανταλάκια»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ η ξαφνική άφιξη Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει με τους τραυματίες»