Από το Δεκέμβρη του 2014 έχει να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Άντι Λίλα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να το κάνει ξανά την προσεχή Τετάρτη.

Ο Αλβανός μέσος μετά τις περιπέτειες και τον υποβιβασμό της Πάρμα επέστρεψε στην ομάδα των Ιωαννίνων και δίνει στον Πετράκη την ευκαιρία να προσθέσει ακόμη ένα όπλο στη «φαρέτρα» του.

Άλλωστε, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο βρίσκεται προ των πυλών και μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία περιλαμβάνεται ο Λίλα, ενώ επιστρέφουν και οι Ηλιάδης, Γαρουφαλιάς.

Η αποστολή αποτελείται από τους Βελλίδη, Στρούνα, Λίλα, Γαρουφαλιά, Τσουκαλά, Ίλιτς, Τσάβες, Μπέριο, Ακόστα, Γιάκο, Μανιά, Σκόνδρα, Περιστερίδη, Καρανίκα, Φόνσι, Κοζορώνη, Σαπαλίδη, Φερφελή, Ηλιάδη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΠΑΣ