Άσχημη τροπή είχε για μία θαυμάστρια του Σέρχιο Ράμος η απόπειρά της να φωτογραφήσει τον Ισπανό στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει ένα βίντεο που δείχνει τον διεθνή άσο στις 2 Ιουλίου να έχει έναν διαπληκτισμό με την συγκεκριμένη κοπέλα που δεν είναι σε καμία περίπτωση παπαράτσι και απλώς ήθελε μία φωτογραφία του παίκτη και τώρα βγήκε στη δημοσιότητα.

Ο Ράμος αποχωρούσε από ένα εστιατόριο μαζί με την κοπέλα του και τη μητέρα της, ζητώντας να μην τραβήξουν φωτογραφίες. Ο ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας της Ευρώπης» ζήτησε από τη γυναίκα να διαγράψει τη φωτογραφία και εκείνη του απάντησε αρνητικά, τότε την πλησίασε περισσότερο και της ζήτησε εκ νέου «θα τη διαγράψεις ή θα σου πάρω την κάμερα;». «Μην με αγγίξεις», του είπε η κοπέλα και ο Ράμος της απάντησε:

«Δεν πρόκειται να σε αγγίξω». «Μην με αγγίξεις, θα καλέσω την αστυνομία», είπε η νεαρή κοπέλα και ο σύντροφός της τόνισε: «Μην τολμήσεις και την αγγίξεις». Τότε η κατάσταση ξέφυγε, αφού ο Ράμος προσπάθησε να πάρει ξανά την κάμερα, και η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, λέγοντας: «Ε, ε, ε, θα σε μηνύσω. Αντρές (ο σύντροφός της), με χτύπησε»!

Δείτε το βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube